Liga 1

Scîntei în vestiar » Un jucător dinamovist a intrat în conflict cu Ţălnar şi va fi dat afară din vară

Andrei Manyur,Sorin Stratila

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Strătilă nu mai e în graţiile lui Ţălnar după mai multe conflicte verbale cu antrenorul. La vară, mijlocaşul va fi dat afară.

Relaţiile dintre Cornel Ţălnar şi Sorin Strătilă sînt glaciale după ce aceştia au avut mai multe conflicte în ultima lună. Mijlocaşul dreapta nu a fost nici rezervă contra Universităţii Cluj, 1-1, pe banca de rezerve fiind preferat puştiul Radu Andrei, 16 ani. Cum s-a ajuns aici?

La un antrenament premergător partidei, Strătilă s-a contrat verbal cu antrenorul, iar "Papa" l-a trimis la vestiare şi i-a transmis că nu va mai conta pe el! Totul a început cu refuzul fotbalistului de a intra pe teren în finalul partidei cu Petrolul, 1-2, cînd a avut o replică uluitoare la adresa băncii tehnice: "Mă bagi cîteva minute, ca la box?! Ce mai pot face eu acum?!".

N-a vrut să semneze amenda
Apoi, cînd toţi jucătorii au fost de acord să îşi micşoreze salariile în perioada 1 ianuarie - 1 iulie 2013, Sorin a refuzat categoric. A urmat o nouă ceartă cu Ţălnar. Într-un final, după intervenţia conducerii, a acceptat să i se reducă salariul de la 6.500 de euro la 5.000 de euro lunar.

Un alt episod: la începutul acestei luni, Alexe şi Matei au fost la un liceu din Capitală pentru a oferi autografe şi materiale promoţionale. La eveniment ar fi trebuit să participe şi Bălgrădean, dar portarul s-a răzgîndit.

Ţălnar l-a sunat pe Strătilă: "Vezi că mîine te duci la o şcoală să oferi flori, să dai autografe copiilor, să joci fotbal cu ei!". "Dar ce, eu sînt prostul clubului să mă duc dacă nu mai vrea Bălgrădean?!" a fost replica lui Sorin.

A doua zi, cu acordul conducerii, mijlocaşul a fost amendat, însă în momentul în care i-a fost adus documentul a refuzat să-l semneze, generînd un nou scandal în vestiar!

"Nu am fost nici în lot cu Universitatea Cluj pentru că m-am certat cu domnul Ţălnar. Asta e, eu mă antrenez şi îmi văd de treabă, iar dacă voi juca etapa viitoare doar dînsul va decide" (Sorin Strătilă, mijlocaş Dinamo)

138 de minute a jucat Strătilă în tot sezonul 2012-2013, în toate competiţiile. A reuşit un gol, în Cupa României, cu Voinţa Sibiu

450.000 de euro e cota de piaţă a lui Strătilă, conform transfermarkt.de, aceasta înjumătăţindu-se în ultimul an

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.