Liga 1

Paulo Sergio, mirat după demiterea de la CFR Cluj: "Discutam despre prelungirea contractului, nu aveam obiectiv titlul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 16 April 2013

Paulo Sergio a vorbit pentru prima dată după demiterea de la formaţia clujeană şi a declarat că i s-a cerut să cîştige doar Cupa României.

"Acum zece zile discutam despre noul contract, despre prelungirea angajamentului, şi despre ce vom face în noul sezon. E adevărat că nu eram prea fericiţi cu rezultatele avute. Era normal ca şefii să ia această decizie. A fost o hotărîre neplăcută, forţată. Cînd am ajuns în România, echipa se afla la 20 de puncte de lider. Nu mi s-a cerut să cuceresc titlul, ci să iau doar Cupa României şi să fac cît mai multe puncte în Liga Campionilor. Şi am făcut! 10 puncte, la fel ca Galatasaray. În Cupă, am dus echipa în semifinale, iar în campionat am avut acea serie proastă, care ne-a trimis pînă pe locul 8 în clasament, de pe poziţia a cincea, în decembrie", a spus Sergio pentru cotidianul portughez Record.

Tehnicianul portughez a explicat şi de ce au fost aceste rezultate modeste în 2013: "Am avut dificultăţi după perioada de mercato din ianuarie. Am rămas fără jucători cheie, ca Sougou, Rafael Bastos şi Luiz Alberto, de exemplu. În plus, accidentările altor jucători importanţi ne-au lăsat descoperiţi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.