Liga 1

La finalul a 5 ore de dezbateri, "Disciplina" a anunţat pedepsele după Rapid - Steaua » Giuleşti - 6 etape, MM - 5 luni!

Articol de Andrei Crăiţoiu, Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cei cinci membri ai Comisiei de Disciplină au avut nevoie de mai bine de cinci ceasuri pentru a lua o decizie în privinţa scandalului de la Rapid - Steaua 1-1, vreme în care au analizat raportul observatorului Claudiu Popa şi cel al arbitrului Sebastian Colţescu, precum şi depoziţiile mai multor martori.


Concluzia? Clubul din Grant şi managerul Stelei au fost cei mai aspru pedepsiţi. Astfel, Rapid va juca următoarele şase partide de acasă fără spectatori, urmînd să achite şi o amendă de 700 de milioane de lei vechi! Comisia a venit cu propunerea ca trupa lui Rada să joace respectivele meciuri cu oameni în tribune, dar la o distanţă de minimum 150 de kilometri de Bucureşti, variantă refuzată de alb-vişinii.

La rîndul său, Mihai Stoica trebuie să plătească o penalitate de 100 de milioane de lei şi nu va mai sta pe banca roş-albaştrilor pînă în luna septembrie! "E aberant, n-am provocat pe nimeni! În schimb, suspendarea Rapidului mi se pare mică, trebuia să se dea o lecţie", a declarat MM, care a anunţat că va face recurs, la fel ca şi oficialii giuleşteni.


3,2 milioane de lei e amenda pe care trebuie s-o plătească Rada, Perjă, Reghecampf şi Ianuli. Team-managerul Rapidului a fost şi suspendat o lună

"E posibil să nu mai merg niciodată în Giuleşti, dar nu promit! Dacă ăsta e mersul meu, mai săltat, ce vină am?!"
Mihai Stoica, manager Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.