Altele

Anchetă în ”cazul Ştefan Rusu” » MTS vrea să verifice ce s-a întîmplat la Europenele din Tbilisi

Articol de Justin Gafiuc, Sebastian Culea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

MTS va deschide o procedură de verificare a episodului produs la Europenele de luptă de la Tbilisi, din martie, cînd fostul campion olimpic e suspectat că ar fi furat din camere mai multe obiecte.

"Cazul Ştefan Rusu" produce efecte direct la vîrful MTS! Carmen Tocală, secretar de stat în minister, a explicat ieri că se va constitui urgent o comisie care să investigheze povestea de la Europenele de lupte desfăşurate în martie la Tbilisi (Georgia), unde antrenorul secund al lotului e acuzat şi suspectat că ar fi fost implicat într-un furt de obiecte din camera de hotel.

Lupte cu prosopul şi phoen-ul! » Ştefan Rusu, fost campion olimpic, e acuzat că a furat din camera hotelului unde a locuit pe durata CE

Între ele, un prosop şi un feon, după cum au povestit surse din delegaţia "tricolorilor". "În maximum cinci zile vom avea concluziile", a punctat Tocală.

Pusă în dificultate de apariţia dezvăluirilor, FRL, care l-a eliberat în tăcere din funcţie pe Ştefan Rusu (56 ani) într-un Birou Federal ţinut după CE, ar fi început să facă anchete paralele printre sportivi. Asta spre a afla cine a "scurs" informaţiile în presă!

Petre Cărare, antrenorul lotului naţional, pe care Rusu l-a atacat virulent în discursul său, a evitat să intre în contre cu fostul campion olimpic: "Îl respect pentru performanţele lui, dar mă întreb cît de patriot a fost cînd a plecat să lucreze pentru turci? El încă mai trăieşte după condiţiile de acum 20 de ani".

"A fost o confuzie. Uitasem prosopul la saună şi am plătit zece euro. Conducerea federaţiei e plină de nesimţiţi, nu ştiau cum să scape de mine!" (Ştefan Rusu, fost campion olimpic)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.