Liga 1

Meciul Rapidului cu Viitorul se joacă » Ce prime le-a oferit Gruia Stoica rapidiştilor

Stoica a văzut Rapid-Steaua de la "oficiala" giuleșteană, alături de Andone

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cel care vrea să preia pachetul majoritar de la Copos i-a premiat ieri pe giuleşteni pentru remiza cu Steaua. Pancu şi compania s-au răzgîndit şi au făcut aseară deplasarea la Constanţa, unde vor da piept cu puştii lui Hagi.

N-a apucat să bată palma cu George Copos în privinţa preluării Rapidului, dar s-a pus deja bine cu fotbaliştii din Grant. Aşa cum a făgăduit imediat după derby-ul cu Steaua, 1-1, Gruia Stoica i-a răsplătit ieri pe elevii lui Rada cu un bonus total de 25.000 de euro.

"Pentru abnegaţia, devotamentul şi spectacolul oferit duminică seara. Nu suma contează, ci gestul. Jucătorii au fost surprinşi, mi-au mulţumit şi atît. Nu se pune problema să fi preluat clubul, e pur şi simplu un gest de caritate", a mărturisit afaceristul de 44 de ani după întîlnirea de la Pro Rapid.

Stoica a mai declarat pentru Mediafax: "Pînă nu se stabileşte clar care-i statutul societăţii Rapid nici noi nu putem să spunem ce se va întîmpla. Prima dată, pe actele clubului şi pe planul de reorganizare trebuie să se uite Tribunalul".

"Am început deja să mă ataşez de Rapid. E ca un virus" (Gruia Stoica)

"Pînă la urmă, vom juca la Constanţa. Nu ne va fi deloc simplu după această săptămînă agitată" (Marian Rada, antrenor Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.