Campionate

VIDEO În al 7-lea ceas! » Chelsea, doar remiză cu Liverpool la întoarcerea lui Benitez pe Anfield: 2-2

Salvarea lui Liverpool. Suarez nu-i lasă nici o șansă portarului Cech: 2-2 // Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Albaştrii au fost egalaţi în al 7-lea minut al prelungirilor dictate de arbitru şi au cedat Arsenalului locul 3 în clasament, ce asigură calificarea directă în Ligă.

Chelsea a plecat cu o remiză aseară, de la Liverpool (2-2), dar una care aduce mai degrabă cu o înfrîngere. Pînă în al 7-lea minut al prelungirilor dictate de arbitrul Kevin Friend au condus albaştrii pe tabelă, goluri Oscar (26) şi Hazard (57 penalty), respectiv Sturridge (52). Dar cînd se pregăteau să sărbătorească a picat bomba: Suarez a reluat în plasă centrarea lui Sturridge: 2-2.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Veritabilă lovitură pentru oaspeţi, depăşiţi de Arsenal în duelul pentru locul 3, ce asigură calificarea directă în Liga Campionilor. Dar şi o nouă dezamăgire după eliminarea suferită în semifinalele Cupei Angliei (1-2 cu Man. City), ce ameninţă să inflameze din nou spiritele în jurul managerului Rafa Benitez.

Pînă-n 2010 pe banca lui Liverpool, tehnicianul spaniol a fost primit foarte frumos pe Anfield, ca şi celălalt fost "cormoran" al albaştrilor, Fernando Torres. Dar asta nu face decît să le sporească şi mai mult antipatia fanilor londonezi, care-l contestă încă de la numire.

57 la sută a avut posesie Liverpool, superioară şi la raportul şuturilor spre poartă: 18-8 (8-5 cadrate)

TOTTENHAM - MAN. CITY 3-1

Covor roşu pentru United
Prin eşecul suferit la Londra, în faţa lui Tottenham (1-3), Man. City i-a întins, practic, covorul roşu marii rivale Man. United. Dacă "diavolii" cîştigă diseară, contra lui Aston Villa, sînt deja campioni!

S-ar distanţa la 16 puncte în fruntea clasamentului, imposibil de recuperat de "cetăţeni" în cele 5 partide pe care le mai au de jucat. City a condus ieri prin golul lui Nasri, dar Spurs a revenit fantastic în final, cînd a punctat prin Dempsey, Defoe şi Bale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.