Liga 1

VIDEO Deac de cinci stele » CFR a bifat primul succes din 2013, 5-0 cu Bistriţa

Deac a fost omul meciului cu Gloria.

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trică i-a trezit pe campioni, care s-au impus categoric la Bistriţa, într-un meci în care şeptarul clujean a contribuit la toate cele cinci goluri.

Fără victorie de 10 meciuri, CFR a ieşit la lumină cu ajutorul lanternei roşii, Gloria Bistriţa. Clujenii au început tare şi Piccolo a trecut pe lîngă o oportunitate uriaşă, cînd a luftat la numai 3 metri de poartă (2).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Golul a venit la următoarea ocazie. Deac a pasat excelent pentru Hora, care a sprintat de lîngă Hlinca şi a trecut linia de finiş cu braţele ridicate (17). A intrat şi Weldon, care a reuşit să-l facă mare pe Dolha (43). Manea a forţat după pauză, cu o schimbare ofensivă, dar Felguieras i-a refuzat lui Canon întîlnirea cu bliţurile fotoreporterilor, cu o paradă de efect la colţul scurt (49).

Antonache a ratat şi el incredibil (53), iar CFR a lovit pe contraatac. "Centralul" Robert Dumitru a dictat penalty după un duel Dolha - Weldon, după o nouă pasă filtrantă a lui Deac, iar Cadu a securizat victoria oaspeţilor (63). Weldon, Deac şi Buş au majorat diferenţa, iar fanii feroviari au zîmbit pentru prima oară în 2013.

"Eugen Trică e un antrenor care ştie să ne motiveze. Acum trebuie să batem Steaua, echipa care a jucat cel mai bun fotbal în acest an" (Ricardo Cadu, căpitan CFR)

"Mă bucur mult pentru victorie. Urmează o partidă foarte importantă, vreau să batem Steaua. Mi-am schimbat costumul, cu siguranţă o să mă vedeţi tot cu ăsta şi la meciul cu Steaua" (Eugen Trică, antrenor CFR Cluj)

INBOX

- Iordache l-a faultat clar pe Maah în careu, în minutul 30, dar "centralul" Robert Dumitru a considerat că jucătorul CFR-ului a simulat şi i-a acordat un cartonaş galben.
- Răzvan Radu şi Maah au părăsit terenul încă din prima repriză, ambii cu probleme musculare.
- Dolha a protestat vehement la faza la care arbitrul a dictat eliminare şi penalty, după duelul portarului cu Weldon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.