Liga 1

VIDEO Un fotbal de tot rîsul » Top 3 faze tari din weekend

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 aprilie 2013

Momentele vesele ale weekendului vin de la Tîrgu Jiu şi Giurgiu, în timp ce la Bistriţa, ofiţerul de presă al echipei n-a fost deloc amuzat de reacţia antrenorului Nicolae Manea, după rezultatul dezastruos, 0-5 în faţa lui CFR Cluj.


* Galeria lui Dinamo a amuzat tot stadionul în pauza meciului disputat în deplasare, la Tîrgu Jiu. Unul dintre liderii ultraşilor a anunţat folosindu-se de portavoce: "Avem o problemă, s-a luat o şapcă de la un domn jandarm. Vă rugăm s-o înapoiaţi, ca să n-avem probleme la ieşire! Aici e România. Mai exact, Oltenia". "Cîinii" au avut 350 de susţinători în Gorj. Dinamo a pierdut, scor 0-2.


* Nemţenii au venit la Giurgiu fără doctor în staff. Asistenţa a fost asigurată pe parcursul partidei de către medicul Astrei, Mircea Miu. El intra pe teren să-i ajute şi pe fotbaliştii gazdelor, şi pe ai oaspeţilor. Situaţia a devenit amuzantă spre final, cînd un fotbalist al Astrei şi unul al Ceahlăului s-au accidentat în aceeaşi fază. Miu a intrat pe gazon şi a alergat de la unul la altul!

* Antrenorul bistriţenilor, Nicolae Manea, a fost extrem de nervos la finalul meciului şi i-a tras un şut în fund ofiţerului de presă al clubului, Ionuţ Calotă, pentru că acesta l-a invitat la interviu pentru DigiSport. "Îmi pare rău, a fost o reacţie la nervi!", şi-a cerut scuze tehnicianul la conferinţă, dar a ameninţat apoi un ziarist local: "Vrei să-ţi rup şi celălalt tendon?". "Dacă eu eram preşedinte, îl dădeam afară pe Manea, dar eu sînt preşedinte onorific", a declarat Jean Pădureanu

Vezi AICI VIDEO cu Manea

Acestea au fost fazele din Liga 1. Dar mult mai tare a fost o întîmplare din Liga a V-a: un fotbalist accidentat a fost scos de pe teren într-o roabă cu motor! :)) Vezi VIDEO aici

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.