Liga 1

Pe urmele lui Sougou » Încă un fotbalist al campioanei pe lista de transferuri a lui Olympique Marseille!

Rui Pedro e dorit și de Sporting Braga, după ce le-a marcat portughezilor 3 goluri în disputa de la Cluj // Foto: Vakarcs Lorand

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezul e văzut ca o variantă pentru înlocuirea vedetei francezilor, Mathieu Valbuena.

Cotidianul portughez O Jogo a scris în ediţia de ieri că Rui Pedro ar putea ajunge în vară la Olympique Marseille, clubul francez care l-a transferat în urmă cu 5 luni pe senegalezul Modou Sougou, în schimbul a 3,5 milioane de euro.

Oficialii lui L'OM caută soluţii pentru a acoperi plecarea lui Mathieu Valbuena, vedeta francezilor fiind pe lista unor cluburi mari din Europa. Rui Pedro (24 de ani) nu e singura variantă a clubului din sudul Franţei. Un alt portughez, Josue (22 de ani), un mijlocaş care a făcut un sezon excelent cu Pacos, are şanse să ajungă la Marseille.

De altfel, Pacos mai propune un nume pentru linia mediană a echipei lui Sougou. Este vorba de Andre Leao, fostul jucător al vişiniilor. Leao n-a convins în Gruia (2007-2009), dar revenirea în Portugalia a însemnat relansarea carierei sale.

Leao e de 4 ani la Pacos şi, alături de alţi foşti feroviari, Manuel Jose şi Tony, a dus mica echipă portugheză pe locul 3 în actuala stagiune, cu 4 etape înainte de final. Dacă Pacos îşi păstrează poziţia, va juca în stagiunea viitoare în preliminariile Champions League.

6 goluri a marcat Rui Pedro în actuala stagiune, fiind golgeterul campioanei

ALTE ŞTIRI

Retur slab
Rui Pedro a făcut o partidă mare cu Braga, la Cluj, cînd a reuşit un hattrick pentru echipa sa. Portughezul e golgeterul vişiniilor, dar a avut evoluţii şterse în 2013. Lusitanul şi-a atras şi criticile conducerii după ce a fost eliminat în partida cu Pandurii Tg. Jiu (2-3), ultimul meci al lui Paulo Sergio pe banca grupării din Gruia.

"Nu-i putem lăsa să sărbătorească"
Eugen Trică a recunoscut superioritatea Stelei în actuala ediţie de campionat, dar şi-a propus să cîştige meciul de duminică împotriva trupei lui Reghe. "Vom întîlni viitoarea campioană. Îşi merită locul din clasament, au practicat cel mai bun fotbal în acest an. Noi trebuie să demonstrăm că avem orgoliu. Nu le putem permite să sărbătorească pe stadionul nostru", a spus Trică.

Trică l-a salvat pe Mureşan
Şefii CFR-ului au renunţat la ideea de a-l trimite pe Gabi Mureşan la echipa a doua, după o discuţie cu antrenorul Eugen Trică. Tehnicianul a cerut ca jucătorul să fie lăsat să se antreneze sub comanda sa. "O să mă asigur eu că nu vor mai apărea astfel de gesturi şi că nu veţi mai vedea jucători eliminaţi stupid", a spus Trică la conferinţa de presă de săptămîna trecută. În cele din urmă, Mureşan a scăpat doar cu o amendă de 8.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.