Liga Campionilor

Mourinho aruncă săgeţi spre antrenorul de la Dortmund: ”Klopp turuie întruna!”

În duelurile din grupă, Klopp i-a luat 4 puncte lui Mourinho, 2-1 la Dortmund și 2-2 la Madrid

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mai rezervat ca niciodată, Mourinho a evitat să-i răspundă antrenorului german: ”De la tragerea la sorţi nu a fost zi în care să nu discute despre Real. Eu o să deschid gura abia marţi”.

A doua semifinală a Ligii, Dortmund - Real Madrid, nu înseamnă doar remake-ul duelurilor din grupă, ci şi ciocnirea celor mai carismatici antrenori.

Mourinho şi Klopp, două personaje ieşite din tipare în căutarea celui mai rîvnit trofeu european, într-un război al declaraţiilor în care neamţul e The Special One. Deocamdată, pentru că portughezul, mai tăcut ca niciodată, şi-a rezervat replicile pentru astăzi.

"N-a fost zi de la tragerea la sorţi în care Klopp să nu vorbească, turuie întruna. Eu am făcut o scurtă referire şi n-am mai deschis gura. Doar în preziua meciului voi discuta despre Borussia", a declarat sîmbătă Mourinho la conferinţa de presă, înainte de 3-1 cu Betis.

Jose nu a uitat ironiile aruncate de Klopp după vizita sa la Dortmund: "N-a înţeles nimic din meciul cu Furth! Dacă mă suna îi ziceam ce căuta să afle, că sîntem o echipă destul de bună. Bine că a plecat la 5-0, nu ne-a văzut slăbiciunile!".

Excentricul Jurgen i-a răspuns imediat lui Mourinho: "Şi dirigentele îmi făcea aceleaşi reproşuri, că vorbesc mult". Iar ieri şi-a continuat monologul în Marca: "Nu imit pe nimeni, eu sînt Klopp. Rîd mult pentru că sînt norocos să am o superechipă".

1 victorie în 24 de vizite în Germania în toate competiţiile a reuşit Real, 3-2 cu Bayer, la Leverkusen, în grupele Ligii ediţia 2000-2001

"Ar fi fantastic să cîştigăm Liga, ceva incredibil, o performanţă istorică! Chiar vrem să scriem istorie! Vom arăta forţă şi pasiune şi nu ne vom schimba stitul după Real" (Jurgen Klopp, antrenor Dortmund)

"Există trei favorite, Real, Barca şi Bayern, iar a patra echipă este Dortmund. La fel s-a întîmplat anul trecut, aceiaşi trei granzi şi Chelsea. Şi cine a cîştigat? Chelsea!" (Jurgen Klopp, antrenor Dortmund)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.