Liga 1

Becali renunţă la un jucător şi vrea să îl aducă pe mijlocaşul Pandurilor: "Îl iau pe Nistor"

Gigi Becali nu a fost încîntat de prestaţia lui Filip

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali s-a declarat dezamăgit de Filip şi a anunţat aseară că principala ţintă a sa în pauza de vară e mijlocaşul Pandurilor.

Remiza cu Petrolul l-a dezamăgit pe Gigi Becali. Deşi steliştii suferă în ofensivă, patronul Stelei a anunţat după meci că doreşte, în primul rînd, să întărească linia mediană, acolo unde consideră că mijlocaşul de 22 de ani, Lucian Filip, nu reprezintă o soluţie bună.

"Ce Filip? La revedere! Eu sînt specialist! Nu e de Steaua şi gata! Reghe şi MM îmi tot spun că o să-l văd eu pe Filip ce jucător e, dar ce să văd? Cică nu poate să joace în 4-2-3-1, dar în 4-1-4-1 e foarte bun. E lent, cu Petrolul a pierdut toate mingile. S-a văzut lipsa lui Bourceanu, el e creierul. Cum să mai funcţionezi bine fără creier?", a spus Becali la Digi 1.

Şeful din Ghencea a dezvăluit apoi care sînt planurile sale: "Vreau să aduc doi mijlocaşi centrali, avem nevoie de ei. Primul e Nistor, îmi place mie şi-l voi lua. N-aţi văzut că el joacă precum Iniesta? Şi voi mai aduce încă unul, să fie şi puternic, şi de creaţie. Pe ăştia doi îi luăm sigur, apoi mai vrem un atacant, că avem nevoie".

Într-un interviu apărut ieri în Gazeta Sporturilor, Dan Nistor, fotbalistul de 24 de ani al Pandurilor, s-a caracterizat: "Fotbalistul meu preferat e Xavi, dar jocul meu seamănă mai mult cu al lui Iniesta".

"MM Stoica mi-a zis că avem 4 mijlocaşi centrali. Care patru? Prepeliţă văd că joacă fundaş dreapta, deşi mai avem doi pe postul ăla. Nu putem să stăm doar în Bourceanu şi Pintilii" (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.