Liga 1

MM, în conflict cu unii jucători ai Stelei? » "Ar vrea să poată spune adevărul despre cine este el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 aprilie 2013

Mihai Stoica le ia apărarea de fiecare dată jucătorilor Stelei, însă relaţia sa cu fotbaliştii n-ar fi una atît de bună.

Valeriu Răchită, fost jucător al Stelei, susţine că unii dintre fotbaliştii roş-albaştrilor ar avea ceva conflicte cu managerul.

"Jucătorii Stelei mi-au spus prin intermediari că ar vrea să poată spune adevărul despre cine este managerul echipei. Una este ceea ce prezintă publicului şi altul este adevărul din spatele cortinei”, a spus Răchită la Sport Total fm.

Fostul fundaş al Stelei ironizează episodul în care MIhai Stoica a lovit cu pumnul un suporter al roş-albaştrilor aflat în tribune: "Omul nu are nici o treabă, e gargaragiu de profesie, poate să-i agreseze fizic doar pe cei care au abonament la meciurile Stelei, dar eu sînt “petrolist” şi astfel am fost asigurat că nu voi avea nici o problemă cu el".

"Chiar Gigi Becali a spus că Nistor şi Bokila puteau fi ai Stelei, dacă omul nu şi-ar fi arătat limitele în evaluarea unor jucători", a mai spus Răchită.

Becali îi reproşează lui MM ratarea a două mari transferuri: "M-a luat cu «Păi, stai, patroane, că să vezi, că nu ştiu ce!»"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.