Liga Campionilor

Panduru îl face praf pe Vilanova şi oferă soluţia perfectă pentru banca Barcelonei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 aprilie 2013

Eşecul suferit de Barcelona în faţa lui Bayern Munchen, scor 0-4, l-a determinat pe un fost internaţional român, Basarab Panduru, să nu-l menajeze deloc pe tehnicianul catalanilor.

"Cînd a fost instalat, despre Vilanova s-a spus că e creierul, geniul in spatele lui Guardiola. Uite, că după ce a fost pus principal, n-a mai ştiut de capul lui", a spus Panduru la Dolce Sport.

"La Barcelona e o problemă clară de antrenor. Nu se poate să conducă echipa asta secundul şi prietenul secundului, că asta sînt Vilanova şi Roura. După plecarea lui Guardiola, echipa a mai mers 5-6 luni, după care s-a simţit mîna lui Vilanova. Nu, aşa nu se poate, el nu are autoritate, i-a fost frică să-l scoată pe Messi de pe teren, deşi era clar că argentinianul merge, nu aleargă. I-a fost frică, gîndindu-se probabil că poate se supără Messi şi apoi o să-l schimbe argentinianul pe el", a continuat Panduru.

Fostul decar al Stelei de la începutul anilor 90 a spus şi care ar fi soluţia perfectă pentru banca Barcelonei. "E simplu din punctul meu de vedere. Dacă eu aş avea putere de decizie la Barca, l-aş numi antrenor pe Jupp Heinckes, tot îl lasă Bayern să plece", a încheiat Panduru.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI DINTRE BAYERN MUNCHEN ŞI BARCELONA!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.