Liga Campionilor

Diferenţa şocantă care explică decăderea Barcelonei de la Guardiola la Vilanova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 aprilie 2013

Un fost fotbalist din România a remarcat o diferenţă colosală între Barcelona de pe vremea cînd era antrenată de Guardiola şi cîştiga de două ori Champions League, şi Barcelona de acum, cînd a fost umilită de Bayern Munchen cu 4-0 în turul semifinalelor Ligii Campionilor.

E vorba despre Ovidiu Burcă, cel care a evoluat pe finalul carierei şi la Rapid, dar care a jucat şi în Germania. "Cînd era Guardiola acolo, jucătorii ieşeau de la cabine, la începutul meciului, ca nişte gladiatori.

Cînd se intona imnul Champions League, erau desfiguraţi, păreau în transă, erau imagini uluitoare pe care Răzvan Lucescu ni le-a pus de multe ori cînd eram la Rapid pentru a ne arăta cum se poate motiva o echipă de fotbal.

Ştiţi ce făceau jucătorii Barcelonei cînd se intona imnul Ligii marţi seară, înainte de jocul cu Bayern? Rîdeau, făceau glume între ei, unul se juca în părul copilului de mingi din faţa sa, altul căuta pe cineva cu privirea în tribune, erau total decocentraţi", a spus Ovidiu Burcă la Dolce Sport.

Vezi VIDEO aici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.