Baschet

Rihanna a încălzit asistenţa la Miami! LeBron şi Wade n-au avut probleme de concentare

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 24 aprilie 2013

Miami Heat atrage ca un magnet nu doar simpli fani ai baschetului de calitate, ci şi vedete din showbizz. Astfel că prezenţa la American Airlines Arena a unei adevărate "nasty girl" a muzicii, Rihanna, n-a şocat.

Atitudinea sex-simbolului a fost din nou ieşită din comun. Dacă în anumite videoclipuri sau la diverse prezentări apare în ţinute extravagante şi are gesturi lascive, Rihanna nu s-a dezminţit nici de această dată: împreună cu o prietenă a pozat în ipostaze pe care unii le-ar putea cataloga drept obscene, iar media a afişat poza dezavuînd imaginea promovată de divă.

Dacă artista de 25 de ani din Barbados a exagerat sau nu, cei din Florida au obţinut un al doilea succes, mai strîns de această dată faţă de primul, împotriva celor de la Milwaukee Bucks, scor 98-86. Starurile lui Eric Spoelstra au turat motoarele atunci cînd a fost nevoie, în rest şi-au conservat forţele pentru duelurile ce vor urma pînă la, aşa se vrea, cîştigarea unor noi inele de campioni. LeBron James, probabil, că n-a stat cu ochii după Rihanna, şi-a adus 19 puncte, 8 recuperări şi 6 pase decisive, dar number one a fost Dwayne Wade, 21 de puncte, 7 recuperări.





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.