Liga 1

UPDATE Ce spune Dan Ostahie despre o eventuală preluare a Rapidului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 April 2013

UPDATE 14:20 // Dan Ostahie a reacţionat după informaţia apărută azi, conform căreia ar negocia preluarea Rapidului cu George Copos.

"Sînt un suporter şi sponsor al echipei Rapid, merg la meciuri şi, în calitate de simpatizant al acestui club mă bucur că există posibili investitori în Rapid pentru succesul viitor al echipei. În ce mă priveşte, nu sînt un potenţial candidat pentru achiziţie, nu am discutat şi nici nu sînt interesat de achiziţia clubului acum. Interesul meu legat o posibilă achiziţie a clubului Rapid se referă la un moment trecut, în urmă cu 7 ani. Îmi doresc în numele iubitorilor clubului să se găsească o soluţie financiară fezabilă cît mai curînd, astfel încît să nu fie afectată negativ performanţa clubului”


George Copos l-a atenţionat pe Gruia Stoica de faptul că ar mai fi un om de afaceri interesat de cumpărarea Rapidului:

"Am fost la un prînz cu un om extrem de puternic, care-i foarte interesat de Rapid şi m-ar bucura enorm dacă s-ar concretiza în aşa fel încît băieţii să fie fericiţi".

Potrivit enational.ro, persoana care ar negocia cu George Copos este Dan Ostahie, fost sponsor al clubului. Cel care deţine compania Altex a sponsorizat Rapidul în trecut.

Ostahie a intenţionat la un moment dat să cumpere pachetul majoritar la Rapid, dar nu s-a înţeles cu George Copos la acea vreme.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.