Liga 1

Bonus pe "capul" Stelei » Negoiţă îi premiază pe dinamovişti dacă vor învinge Steaua

Steliștii au cîștigat ultimele 4 confruntări directe cu dinamoviștii, trei în campionat și finala Cupei din 2011

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Negoiţă promite o primă de cîte 5.000 de euro pentru a-i învinge pe rivalii de-o viaţă în Derby de România.

Dinamo mai are de jucat cu Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa şi Ceahlăul pînă pe 10 mai, cînd este programat Derby de România, dar roş-albii se gîndesc deja cum să-şi răpună marii rivali. "Cîinii" nici nu vor să-şi închipuie cum ar fi ca Steaua să celebreze cucerirea titlului de campioană pe Arena Naţională, cînd gazdă va fi Dinamo!

Ionuţ Negoiţă a preluat modelul Cristi Borcea, care obişnuia să promită bonusuri consistente înaintea partidelor importante, şi i-a anunţat pe jucători că vor încasa aproximativ 5.000 de euro de om dacă vor bate Steaua.

"Voi oferi o primă consistentă pentru derby-ul cu Steaua, cred că avem şanse reale să ne impunem în această confruntare. Dacă Steaua va reuşi să cîştige titlul contra noastră, atunci nu îmi rămîne decît s-o felicit şi să sper că în viitorul apropiat vom reuşi şi noi acelaşi lucru", a spus Negoiţă la sportro.

"În patru ani vreau un stadion nou! Pînă atunci, toate meciurile le vom juca pe Arena Naţională. La majoritatea partidelor am ieşit pe minus, dar fanii noştri merită condiţii decente" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Naumovski se desparte de "cîini"
Dinamo intenţionează să rezilieze la vară contractul cu Kristijan Naumovski, 24 de ani, mai ales că şi macedoneanul ia în calcul să meargă la o echipă unde poate fi titular. "Kiko" a apărat după o pauză de 6 luni la Tîrgu-Jiu, 0-2 cu Pandurii, însă va fi iar pe bancă la partida cu Gazul, duminică. Din 2010, de cînd a venit la "cîini", Naumovski a strîns doar 23 de meciuri. Vrea să fie titular, pentru a nu pierde contactul cu prima reprezentativă a Macedoniei.

Inbox
- Marius Alexe a ales ieri la amiază, în timpul liber, să meargă la meciul de tenis dintre Victor Hănescu şi Mihail Iujnîi.
- Ionuţ Negoiţă l-a amintit iar pe Il Luce: "Domnul Mircea Lucescu ne-a promis că ne va ajuta cu sfaturi. Cînd se va retrage în România, probabil că se va implica şi personal în proiectul Dinamo".
- Proiectul lui Mircea Sandu, o Ligă 1 cu 12 echipe, îl încîntă pe Negoiţă: "Ar fi indicat un asemenea sistem, ar veni şi mai mulţi bani din drepturile TV pentru cluburi. Iar jucătorii de valoare s-ar strînge la aceste formaţii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.