Handbal

Nu vor cu Tadici! » Scandal la handbal: patru jucătoare boicotează naţionala!

Melinda Geiger se află printre jucătoarele care nu mai vor să vină la lot.

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, a dezvăluit ieri că patru handbaliste i-au transmis că nu mai vin la lot atît timp cît antrenor va fi Gheorghe Tadici.

Oana Manea, de la Oltchim, Florina Chintoan, de la Jolidon Cluj, Mihaela Smedescu şi Melinda Geiger, de la HCM Baia Mare, au transmis scrisori la federaţie prin care anunţă că nu vor mai răspunde convocărilor la echipa naţională, atît timp cît selecţioner va fi Gheorghe Tadici.

Handbalistele au scris în motivarea lor că au fost în mai multe ori jignite şi au suferit un tratament inuman. "Voi discuta cu selecţionerul în zilele următoare şi apoi vom lua o hotărîre", a spus Cristian Gaţu.

Tehnicianul e tranşant. Spune că a trecut vremea cînd jucătoarele îşi votau antrenorul. "Cine nu va răspunde convocărilor va fi suspendat", această prevedere fiind adoptată de conducătorii de cluburi, la şedinţa de acum trei zile.

Tadici a revenit anul trecut la lot, fiind la al patrulea mandat la echipa naţională. România va disputa în luna iunie "dubla" cu Slovacia, din preliminariile CM 2013.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.