Altele

VIDEO 3 momente inedite în prima săptămînă la CM de snooker! Jucător curentat, pantofi cu ţepi şi o premieră negativă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 April 2013

Campionatul Mondial de snooker a început sîmbăta trecută cu meciul dintre Ronnie O'Sullivan şi Marcus Campbell. De atunci au avut loc mai multe momente interesante care merită să fie amintite.

Pe lîngă înfrîngerile neaşteptate ale lui Higgins, Maguire şi Robertson, GSP.RO a pregătit cele mai inedite momente din prima săptămînă de la Crucible.

Talentatul Judd Trump a şocat asistenţa la această ediţie, venind încălţat cu o pereche de pantofi cu ţepi pe care a plătit 2000 de lire sterline (vezi foto).

Totuşi, în optimi a avut loc o premieră negativă, debutantul Dechawat Poomjaeng reuşind performanţa de a pierde un frame din cauză că nu a reuşit să atingă nici o bilă roşie din 3 încercări. Desigur, această regulă se aplică atunci cînd nu te afli în poziţie de snooker. Poomjaeng a devenit primul jucător care pierde un frame în acest mod la Campionatul Mondial!

VIDEO cu cele 3 lovituri ratate de Dechawat Poomjaeng

Ieri a avut loc un alt moment ciudat la duelul dintre Dott şi Murphy. Graeme a fost curentat de două ori în decurs de cîteva minute, iar meciul s-a întrerupt imediat, chiar dacă mai trebuia să se desfăşoare un joc din acea repriză.

VIDEO cu momentul în care Graeme Dott a fost curentat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.