Liga 1

Alianţă antişefi » Suporterii Rapidului s-au alăturat jucătorilor în războiul cu oficialii

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii i-au transformat în eroi pe jucători, dar s-au revoltat împotriva conducătorilor după ce aceştia n-au făcut recurs la decizia LPF de a interzice accesul fanilor în Giuleşti.

După ce Comisia de Disciplină a decis ca Rapidul să joace 6 meciuri acasă fără spectatori, suporterii alb-vişinii au sperat că pedeapsa va fi micşorată la recurs. Însă şefii din Grant nici măcar n-au făcut apel, stîrnind astfel mînia fanilor.

VIDEO cu momentul în care fanii dau drumul la torţe la Pro Rapid

N-au avut bani de timbru
Lucrul care i-a deranjat cel mai mult pe suporteri a fost însă explicaţia oferită de Ion Taban, preşedintele CA al giuleştenilor: "Din respect pentru competiţie, am decis să nu facem contestaţie. Vrem să eliminăm astfel de incidente în viitor". Adevărul e însă altul. Surse autorizate susţin că alb-vişiniii nu s-au adresat Comisiei de Recurs pentru că pur şi simplu n-au avut 6.000 de lei, atît cît i-ar fi costat procedura!

Au "incendiat" Pro Rapidul
La finalul întîlnirii cu Severin, cîştigată de Rapid cu 1-0, Herea şi compania au fost aşteptaţi în baza de pregătire de aproximativ 200 de fani. Aceştia au aprins torte şi fumigene şi au cîntat, felicitîndu-i pe jucători. În acelaşi timp, suporterii au vrut să transmită şi conducerii un mesaj. "De azi, sîntem în război cu oamenii care conduc acest club. Domnul Taban şi-a bătut joc de noi! Sîntem alături de fotbalişti şi împreună vom lupta împotriva şefilor", a spus unul dintre liderii de galerie.

Premiaţi cu un grătar
Mulţumit de evoluţia elevilor săi, antrenorul Marian Rada a decis să le ofere acestora o primă inedită. Astfel, tehnicianul din Grant i-a cinstit ieri, la Pro Rapid, oferindu-le fotbaliştilor săi un grătar, de la care n-au lipsit berea şi mititeii. Rada a mai apelat în trecut la metode inedite de premiere, cînd îşi recompensa jucătorii cu zile libere.

"Mă aşteptam la o surpriză din partea lor, mereu au procedat aşa, însă de data aceasta s-au întrecut pe ei. Alte echipe n-au astfel de atmosferă nici măcar în tribune" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.