Liga 2

Pericol de evacuare! » Institutul de Arhitectură a dat în judecată Sportul Studenţesc

Articol de Sebastian Culea, George Stanciu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Proprietara bazei, Universitatea are de recuperat din Regie circa 60.000 de euro din chirie şi plata utilităţilor.

Necazurile nu se mai termină pentru trupa din Regie. Pe lîngă conflictul deschis dintre Vasile Şiman şi jucători, plus aducerea stadionului în stare nefuncţională, un alt front se deschide ameninţător în faţa conducerii alb-negrilor: evacuarea din cauza datoriilor neplătite către Universitatea de Arhitectură "Ion Mincu".

Prima sentinţă se dă pe 13 mai
"Studenţii" sînt doar chiriaşi ai bazei sportive, care se află în proprietatea facultăţii. Societatea lui Şiman nu a mai plătit însă de aproximativ trei ani datoriile pentru stadion şi birourile din strada Moxa, restanţa ajungînd la aproape 60.000 de euro.

De aceea, Arhitectura a dat clubul în judecată pentru a-şi recupera banii. Iar pe 13 mai, Tribunalul Bucureşti va pronunţa sentinţa în litigiul dintre Sportul şi Universitate, numai că, pentru moment, nu va fi vorba despre o decizie definitivă şi irevocabilă.

Fost şef al Sportului în perioada de glorie şi preşedinte al Institutului de Arhitectură, Mac Popescu spune că "e păcat că s-a ajuns într-o asemenea situaţie. Legal, am fost obligaţi să facem acest demers. Clubul se află într-o situaţie complet nemeritată".

1955 e anul din care Sportul Studenţesc îşi dispută meciurile pe arena din Regie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.