Tenis

FOTO Show la 30 de grade! » Demonstraţie de tenis-spectacol între patru legende a sportului alb

+4 Foto
Ilie Năstase a făcut pereche cu Andrei Pavel, în timp ce de partea cealaltă a fileului adversari au fost Adriano Panatta şi Mansour Bahrami

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adriano Panatta, Mansour Bahrami, Ilie Năstase şi Andrei Pavel au ridicat în picioare, aseară, publicul de la Arenele BNR, într-un demonstativ cu patru stele pline de energie.

Sectoarele arenei din centrul Bucureştiul s-au umplut ieri cu mult timp înaintea meciului demonstrativ. La 10 minute după ce Tecău a cîştigat finala de dublu, a început distracţia cu sfera galbenă, oferită, ca întotdeauna în ultimii ani, de Enel.

Cu un Mansour Bahrami în formă maximă, ca de obicei, legea gravitaţiei a fost la ea acasă. Mingea de tenis a intrat ca unsă în buzunarul iranianului, ca o maşinuţă teleghidată de ultimă generaţie trimisă spre ţintă. Cu cele mai tari scheme, Bahrami şi-a cucerit rapid publicul şi a rîs alături de spectatori de aniversatul anului, Ilie Năstase.

Pe ritmurile celor mai tari piese din Italia, Adriano Panatta s-a simţit ca acasă şi a încercat să cucerească publicul de la Bucureşti, la fel ca în meciurile de aur de acum 35-40 de ani, dar parcă tot maestrul meciurilor demonstrative din întreaga lume, Bahrami, a făcut tot show-ul.

Năstase şi Pavel n-au dezamăgit nici ei şi şi-au intrat în rolul personajelor de poveste pe care micuţii puşti, tenismenii de mîine, le-au aplaudat ca la un spectacol de la Ţăndărică.

După mai bine de o oră de magie, cei patru s-au retras în aplauzele celor peste 4.000 de spectatori şi cu speranţa că şi la anul vor reveni la Bucureşti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.