Volei

Un record greu de egalat în volei » Set cîştigat la 0!

Sabina Miclea (numărul 13) a intrat în istorie, cîştigînd singură un set în faţa adversarelor // Foto: ionutbranzei.ro

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sabina Miclea, voleibalista de la Ştiinţa Bacău, a servit de 25 de ori consecutiv, pînă cînd echipa sa a cîştigat setul!

S-a întîmplat, ieri, la Craiova, în semifinala Cupei României la volei feminin între Ştiinţa Bacău şi Tomis Constanţa. Pentru că nu şi-au primit salariile pe ultimele patru luni, jucătoarele de la Tomis au refuzat să intre pe teren. În plus, ele nu s-au mai prezentat la antrenamente din 29 martie! În aceste condiţii, conducătorii echipei de pe Litoral au fost nevoiţi să trimită în teren echipa de speranţe!

Tomis a reuşit, în tot meciul, doar zece puncte, patru în primul şi şase în cel de-al treilea, chiar dacă antrenorul de la Bacău, Florin Grapă, le-a menajat ăi el pe trei dintre jucătoarele de bază: Kim Staelens, Mimi Sosa şi Denisa Rogojinaru.

Recordul negativ pentru Tomis a fost stabilit în setul doi, cînd Ştiinţa a cîştigat la zero! Sabina Miclea a reuşit performanţa de a servi de 25 de ori în setul secund, pînă a dus scorul la 25-0! E un caz unic, nemaiîntîlnit în istoria voleiului românesc, la asemenea nivel!

În finală, azi ora 14:00 (direct Digi2), Ştiinţa Bacău va întîlni Dinamo Bucureşti, echipa pe care a învins-o şi în finala campionatului. Dinamo a trecut în semifinalele Cupei României de CSM Bucureşti, scor 3-1.






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.