Liga 1

VIDEO Doar cu tehnologia! » Steliştii au revendicat un gol într-o fază imposibil de elucidat

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rusescu a trimis cu capul, Felgueiras a agăţat mingea, dar nu e clar dacă balonul depăşise sau nu linia porţii.

"Centralul" Haţegan şi asistentul Valentin Avram au fost nevoiţi să ia o decizie care a influenţat decisiv mersul partidei. Roş-albaştrii le-au solicitat arbitrilor să acorde gol în minutul 30, la o minge trimisă de Rusescu spre poartă şi pe care Felgueiras a salvat-o.

VIDEO: Vezi AICI faza!

Nici măcar reluările nu pot demonstra clar dacă portughezul prinde balonul dincolo de linia porţii, dar se pare că decizia brigăzii de a respinge pretenţiile steliştilor a fost justificată.

Rusescu şi colegii lui care se mai aflau în careu au protestat îndelung, însă Haţegan, susţinut de către asistentul Avram, a rămas ferm. Raul reluase din apropiere mingea centrată din corner de către Bourceanu, iar portarul Felgueiras parase iniţial balonul din plonjon, apoi îl agăţase în aer, de deasupra sa, ceea ce a încurcat vizibilitatea.

Nici măcar pe reluări nu se poate vedea clar poziţia mingii faţă de linia porţii. Asistentul Valentin Avram nu a putut vedea nici el scena clar, deoarece între el şi goalkeeperul portughez se aflau doi fotbalişti ai CFR-ului în momentul în care portarul lusitan prindea mingea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.