Liga 1

Steaua, tărîm interzis » Ultima victorie a CFR-ului s-a produs printr-un gol al lui Coroian în poarta echipei lui Protasov!

Articol de Liviu Manolache  —  Monday, 29 April 2013

Remiza repurtată de CFR Cluj în faţa Stelei, scor 0-0, este ultima dintr-o serie de rezultate negative fără precedent pentru campioana României. Trupa antrenată acum de Eugen Trică a obţinut un singur succes în faţa celei mai titrate echipe din România în 2005, la un an după promovare.

Palmaresul disputei la nivel înalt dintre Gigi Becali şi Arpad Paszkany înclină în favoarea primului în proporţie covîrşitoare. De la promovarea obţinută de CFR Cluj în Liga 1, în sezonul 2004-2005, Steaua a surclasat CFR Cluj, indiferent de terenul pe care cele două echipe şi-au măsurat forţele. 8 victorii a obţinut Steaua de-a lungul perioadei menţionale, una singură fiind bifată de CFR, iar nouă partide s-au terminat la egalitate.

Foarte interesant, singura victorie a CFR-ului în faţa Stelei, venită în 2005, în urma golului marcat de Cristian Coroian, a fost partida în care CFR Cluj a avut cei mai puţini străini în primul 11. Cele două echipe erau antrenate de Dorinel Munteanu şi Oleg Protasov, iar pe teren, pentru vişinii, evoluau Zoran Milosevic şi Svetozar Mijin.

CFR Cluj a obţinut 12 puncte din 54 posibile contra roş-albaştrilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.