Liga 1

Dinamoviştii ar putea fi obligaţi să aplaude Steaua la derby » Dănciulescu: "Nu m-ar deranja"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 aprilie 2013

Steaua va fi cel mai probabil desemnată campioană a României la partida de la Bistriţa, iar la derby-ul cu Dinamo "roş-albaştrii" vor juca fără nici o presiune.

După modelul din Primera Division sau Premier League, elevii lui Laurenţiu Reghecampf ar putea fi aplaudaţi la ieşirea din tunel de marii rivali în semn de fair play, însă managerul Stelei, Mihai Stoica, nu crede că această măsură va fi luată.

"Depinde de gradul de suportabilitate al celor de la Dinamo să ne aplaude pe noi dacă luăm titlul. Nu cred că cineva le poate impune asta.

Ar fi o invitaţie spre fair-play, dar n-aş vrea să vorbesc eu despre fair-play. Nu sînt în masură, eu am alte valori şi pe mine mă interesează rezultatele", a spus Mihai Stoica la Dolce Sport.

Ionel Dănciulescu chiar a comentat acest lucru şi nu s-a arătat deloc deranjat dacă s-ar întîmpla lucrul ăsta: "Nu m-ar deranja deloc. Ar fi un gest de fair-play. Aşa intrăm în normalitate. Dacă vrem să se facă acest lurcu, nu trebuie să aşteptăm de la fani, conducerea şi jucătorii trebuie să facă asta", a spus atacantul lui Dinamo la DigiSport.

Dinamo - Steaua este vineri, 10 mai, de la ora 21:00, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.