Anchetele Gazetei

Super analiză GSP » Iată elita all-time a antrenorilor români: Luce, Pişti, Puiu, Imi, Angelo! Start la dezbatere! :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 mai 2013

Gazeta Sporturilor face, în premieră pentru presa din România, ierarhia jucătorilor, a antrenorilor şi a arbitrilor ţinînd cont de ceea ce au realizat în carieră.

Săptămîna trecută, în paginile ziarului v-am prezentat topul all-time al fotbaliştilor români, însoţit de o analiză detaliată.

AZI, în ediţia tipărită, episodul doi al anchetei, cel dedicat antrenorilor români. Mergeţi la chioşcuri, cumpăraţi Gazeta şi citiţi explicaţiile, calculele complete, clasamentele şi interviuri exclusive cu actorii acestor topuri.

Acum, pe site, vă dezvăluim doar clasamentul celor mai titraţi antrenori români din istorie:

1. Mircea Lucescu
2. Ştefan Covaci
3. Anghel Iordănescu
4. Emeric Ienei
5. Angelo Niculescu


În numărul pe care îl vei găsi la chioşcurile de ziare vei putea afla în plus:

* Punctajele altor 10 nume importante pe care Şcoala de Antrenori din România le-a dat
* care e topul all-time al antrenorilor şi în privinţa meciurilor disputate în Liga 1 şi cine e antrenorul cu aproape 1.000 de jocuri
* cine e cel mai galonat antrenor din lume, din toate timpurile, ce nume-surpriză e pe podium şi care e scorul în duelul Mourinho - Guardiola.

Gazeta a păstrat criteriile şi punctajul din ancheta fotbaliştilor, singura diferenţă fiind în privinţa numărului de meciuri de la echipa naţională. 1,5 puncte pentru fiecare 15 jocuri în care a condus echipa României, nu la fiecare 25 de selecţii cum a fost la jucători, aceasta şi pentru că e mai greu pentru un tehnician să se menţină pe banca unei reprezentative decît pentru un fotbalist, căruia, pentru a bifa o selecţie îi e îndeajuns să evolueze un minut.

Gazeta a ales un sistem de punctaj exhaustiv şi analiza exprimă, credem noi, adevărata elită a fotbalului românesc, de la înfiinţare pînă acum. O oglindă suficient de fidelă a locurilor pe care trebuie plasaţi marii antrenori români într-o ierarhie all-time.

Citiţi analiza completă din ediţia tipărită, cîntăriţi criteriile noastre de punctaj şi priviţi clasamentele detaliate, apoi vă aşteptăm să comentăm împreună aici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.