Liga 1

Becali îl poate salva pe finul Hagi de la retrogradare: "Probabil vor fi schimbări în echipă" » Cum ar putea arăta Steaua cu Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 aprilie 2013

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat că după ce echipa va deveni matematic campioană a României, sînt şanse ca în primul "11" să apară jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon.

"Dacă batem Pandurii, mai avem nevoie de un punct. Dacă facem egal, de 3 puncte. După ce vom reuşi asta, probabil că vor fi schimbări în echipă, dar e decizia antrenorilor", a spus Mihai Stoica într-un interviu pentru Libertatea.

În acest caz, după derby-ul cu Dinamo, cînd cel mai probabil Steaua nu va menaja nici un om, deşi sînt şanse mari ca pînă atunci să fie campioană, la meciul cu Viitorul, "roş-albaştrii" vor alinia un prim "11" experimental.

Astfel, Gigi Becali i-ar putea da o mînă de ajutor finului, Gică Hagi, echipa sa fiind în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Cum ar putea arăta Steaua la meciul cu Viitorul: Cojocaru - Prepeliţă, Doru Bratu, Fl. Gardoş, Pîrvulescu - Filip, Puşcaş - Năstăsie, Iancu, M. Costea - Tatu

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.