Liga Campionilor

Vilanova descrie cum se poate califica Barcelona: "Doar aşa putem spera"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 May 2013

Prima finalistă a Ligii Campionilor din acest an e Borussia Dortmund, care chiar dacă a pierdut aseară, 0-2 pe Bernabeu, îşi va afla diseară adversara din ultimul act, care va avea loc pe 25 mai, pe Wembley, în Londra.

Barcelona are de recuperat un deficit de 4 goluri, însă antrenorul catalanilor anunţă care e condiţia numărul 1 care trebuie îndeplinită pentru ca trupa sa să aibă şanse la calificare.

"Dacă Messi va fi în formă miercuri seară, atunci putem spera la multe lucruri. Dacă nu, nu...Oricum, cert e că nu numai că nu trebuie să mai repetăm ce am jucat la Munchen, dar trebuie să facem lucruri mult, dar mult schimbate în bine pentru a putea destabiliza şi pentr a-i putea marca goluri lui Bayern", a declarat Vilanova.

"Eliminarea din competiţie n-ar fi primul eşec al acestei echipe, dar contează şi cum ieşi. Contează enorm cum pierzi. Una e să pierzi stînd în picioare şi cu totul altceva neavînd reacţie. Sper ca echipa mea să facă o partidă mare şi la final vom vedea dacă trebuie să ne gîndim la finală sau la sezonul următor al Ligii", a mai spua Vilanova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.