Liga 1

MM a început războiul cu Dinamo cu o ironie: "Am bătut palma cu Real Madrid" :)

Articol de Vlad Nedelea  —  Thursday, 02 May 2013

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, vede echipa lui Laurenţiu Reghecampf deja calificată în grupele Ligii Campionilor. Oficialul "roş-albaştrilor" a anunţat şi primul adversar pe care doreşte să-l întîlnească în primul meci din faza grupelor.

"Am bătut palma cu Real Madrid! Jucăm pe 17 septembrie", a fost mesajul postat de Mihai Stoica azi-noapte pe Facebook. Această dată coincide cu cea din calendarul sezonului viitor de UEFA Champions League. Atunci, pe 17 şi 18 septembrie se va juca prima etapă a celei mai importante competiţii intercluburi.

Steaua mai are nevoie de 4 puncte pentru a deveni campioană, astfel asigurîndu-şi locul în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Acesta este şi motivul pentru care echipa din Ghencea nu doreşte un amical tare în această vară, elevii lui Laurenţiu Reghecampf avînd majoritatea datelor ocupate.

Ironie la adresa rivalilor
Mihai Stoica a postat acest mesaj şi pentru a-i ironiza pe rivalii din "Ştefan cel Mare", care au jucat un amical cu FC Barcelona în vara trecută: "Nu mă încîntă amicalul lui Dinamo, noi nu jucăm amicale cu echipele mari, doar oficiale", au fost cuvintele managerului Stelei cînd a auzit de disputa "cîinilor" cu echipa lui Messi.

La finalul partidei, MM s-a arătat dezgustat de ceea ce a văzut pe teren: "A fost o pantomimă de slabă factură", a spus atunci Mihai Stoica.

Au refuzat Juventus
Managerul Stelei a recunoscut ieri la Fanatik Show faptul că echipei din Ghencea i-a fost propusă o partidă amicală împotriva campioanei Italiei, Juventus Torino, însă a refuzat-o.

"Da, este adevărat că ni s-a propus să jucăm cu Juventus un amical. Am refuzat pentru că nu putem. În acea perioadă avem partidele din preliminariile UEFA Champions League şi nu avem cum", a spus Mihai Stoica.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.