Altele

Judd Trump îl face praf pe O'Sullivan: "L-am bătut şi-l bat şi acum! El e doar un nume, nu joacă cine ştie ce!"

Articol de Mitică Docan  —  joi, 02 mai 2013

Semifinala dintre Judd Trump şi Ronnie O'Sullivan începe la ora 15:00, este transmisă de Eurosport şi a fost prefaţată de o conferinţă de presă incendiară a tînărului Trump.

Fost finalist la Crucible, în 2011, şi fost lider mondial, Judd Trump l-a atacat frontal pe mult mai titratul său adversar, Ronnie O'Sullivan. "Toată lumea se teme de numele lui! Vai, Doamne, joc cu Ronnie O'Sullivan, nu pot să cîştig! Dar dacă vrei să joci pe scena mare, acolo unde vreau să joc eu, atunci trebuie să dovedesc tuturor că se înşală", a explicat tînărul în vîrstă de 23 de ani pentru BBC. Într-adevăr, Trump îl conduce pe Ronnie cu 6-5.

"Toată lumea crede că Ronnie este la o distanţă enormă de ceilalţi, dar eu l-am bătut de mai multe ori decît m-a bătut el pe mine! Jocul meu cel mai bun e la fel ca jocul său cel mai bun. În plus, fratele meu i-a văzut meciurile şi mi-a explicat că nu joacă cine ştie ce", a atacat Trump.

De patru ori campion mondial, Ronnie O'Sullivan a susţinut şi el o conferinţă de presă şocantă, unde şi-a anunţat o nouă retragere, de data aceasta definitivă. Englezul nu a fost supărat de adversarii săi de pînă în semifinale, singurul care a opus o oarecare rezistenţă fiind Ali Carter. Judd Trump a sancţionat acest detaliu.

"Ronnie joacă foarte bine dacă e la şefia meciului. Dacă îl conduce celălalt, o să vedeţi ce se întîmplă. Jocul meu a devenit mult mai matur şi cred că o să îl înving", a explicat Trump. Răspunsul lui O'Sullivan a venit indirect, la conferinţa sa de presă: "Sînt sătul de snooker, dar va fi nevoie de cineva care să mă tîrască de la masă pentru a pierde!".

În cealaltă semifinală de la Campionatul Mondial de snooker, Barry Hawkins şi Ricky Walden se vor înfrunta pentru o şansă la titlu. Semifinalele se joacă pe sistemul "primul care ajunge la 17 jocuri cîştigate".

24 de turnee pe puncte a cîştigat Ronnie O'Sullivan, 37 de ani, în timp ce Judd Trump, 23 de ani, are 3 succese

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.