Liga 1

Roman se face francez » Mijlocaşul rapidist a bătut palma cu o echipă din Ligue 1

Roman evoluează la Rapid de trei ani.

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liber de contract peste două luni, mijlocaşul dreapta a bătut palma cu Toulouse, formaţie care l-a vrut şi înainte de a ajunge în Giuleşti.

Situaţia în care a ajuns Rapidul, club aflat în insolvenţă, ce nu ştie dacă va primi licenţa pentru Liga 1 în sezonul viitor face ca alb-vişiniii aflaţi la final de contract să-şi caute noi angajamente.

Pe lîngă cei 16 jucători care au părăsit Grantul în pauza de iarna, alţii se pregătesc să plece la finalul acestui sezon. Unul dintre ei e Mihai Roman, care mai are contract cu alb-vişiniii încă două luni de zile.

Mijlocaşul de 28 de ani s-a înţeles deja cu Toulouse, locul 11 în Ligue 1. Francezii l-au vrut pe Roman şi în vara lui 2010, însă atunci fotbalistul i-a refuzat, preferînd să vină în Grant alături de cuplul Dinu Gheorghe - Răzvan Lucescu.

Toulouse a continuat să-l urmărească, trimiţîndu-şi scouterii la ultimele meciuri ale Rapidului din Liga 1, şi zilele trecute i-a făcut jucătorului o ofertă pe care Mihai a acceptat-o, mai ales că nimeni din conducerea Rapidului nu l-a mai chemat la negocieri.

12.500 de euro e salariul lunar al lui Mihai Roman la Rapid, însă fotbalistul e neplătit de luni bune

8 goluri în 80 de meciuri în Liga 1 a strîns Roman în tricoul Rapidului pînă acum

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.