Liga Campionilor

Messi refăcut, dar nu a jucat! Explicaţia antrenorului e şocantă: ”I-a fost teamă”

Messi jucase o jumătate de oră cu Bilbao, marcînd și un gol. Miercuri a privit de pe margine

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vilanova susţine că argentinianul a avut ”o senzaţie stranie” încă de la meciul de sîmbătă, cu Bilbao, la gîndul că s-ar putea reaccidenta.

"Messi nu joacă împotriva lui Bayern!". Bomba a picat cu o oră înaintea returului de miercuri şi a făcut ravagii în vestiarul Barcelonei, după cum avea să mărturisească fundaşul Pique: "Vestea ne-a dat complet peste cap".

Explicaţii? Versiunea iniţială a clubului a fost că argentinianul "nu e complet refăcut de pe urma leziunii musculare suferite la bicepsul femural pe 2 aprilie. Şi s-a decis că e mai bine să fie menajat pentru campionat, ţinînd cont şi de eşecul categoric din tur, 0-4, foarte greu de remontat".

La conferinţa de presă de după meci, antrenorul Tito Vilanova a venit cu o poveste halucinantă: "Messi s-a simţit bine sîmbătă, cu Bilbao, dar la un moment dat a avut o senzaţie stranie. I s-a făcut teamă că s-ar putea reaccidenta". Teamă?

Ziarele catalane nici nu vor să audă! Iar El Mundo Deportivo avansează două ipoteze:
1. Medicii au apreciat greşit gravitatea leziunii
2. Planul recuperării atacantului argentinian a fost un eşec total

"Culmea e că nici acum nu se ştie exact ce are Messi de fapt!", notează acelaşi El Mundo, care critică secretomania clubului: "Cui a folosit?".

"Fiul meu n-avea ce căuta pe teren nici la Munchen. Nu era complet recuperat" (Jorge, tatăl lui Leo Messi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.