Campionate

S-a rezolvat! Mourinho revine la Chelsea din vară » Detaliile mutării mult aşteptate de fanii englezi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 May 2013

Chelsea va avea un nou antrenor în sezonul viitor, indiferent de rezultatele pe care Rafa Benitez le va obţine în următoarele meciuri.

Londonezii s-au calificat în finala Europa League după două victorii cu FC Basel şi poate deveni prima echipă care deţine în acelaşi timp şi trofeul Ligii Campionilor, dar şi pe cel Europa League. Asta pentru 10 zile, finala Ligii Campionilor se va disputa pe 25 mai, după 10 zile de la finala Europa League.

Totuşi, Roman Abramovici vrea ca Chelsea să revină în prim-planul fotbalului englez şi în fruntea Europei, iar pentru aceasta a demarat negocierile cu Jose Mourinho.

Conform Daily Mail, cei doi s-au întîlnit şi înţeles deja, iar portughezul va reveni la Londra. Mourinho va primi un salariu de 12 milioane de euro, iar Abramovici va mai plăti 15 milioane lui Real Madrid, suma reprezentînd clauza de reziliere.

"Decizia a fost deja luată. Pare fericit să se întoarcă în Anglia, Chelsea este unul dintre cluburile care caută antrenor şi este foarte, foarte probabil să se întoarcă acolo", a spus şi fostul colaborator al lui Mourinho şi actualul antrenor al celor de la Tottenham, Andre Villas-Boas.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.