Liga 1

Steaua e sub Dinamo » Cîţi fani vor veni la meciul cu Pandurii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 May 2013

Steaua aştepta o asistenţă numeroasă la partida cu Pandurii din această seară, dar fanii roş-albaştrilor nu s-au înghesuit pînă în această dimineaţă la casele de bilete.

Trupa lui Reghecampf poate face pasul decisiv către titlul 24 în confruntarea cu gorjenii de diseară, dar steliştii au cumpărat doar 8.000 de bilete pentru meciul de pe Naţional Arena, conform Dolcesport.

Oficialii Stelei susţin însă că astăzi se vor vinde aproximativ 5.000 de bilete şi aşteaptă puţin peste 13.000 de suporteri pe cel mai mare stadion din ţară. Va fi deschis doar un inel al stadionului în aceste condiţii.

Totuşi, asistenţa va fi sub cea a dinamoviştilor de la ultimele partide disputate pe Arena Naţională. Ionuţ Negoiţă i-a atacat la începutul săptămînii şi a declarat că nici Steaua nu aduna aproape 20.000 de suporteri la meciurile pe care Dinamo le-a avut. Astfel, "cîinii" au avut în tribune aproape 20.000 de fani la fiecare dintre partidele cu Astra, U Cluj şi Gaz Metan. "Dacă erau în situaţia noastră, pe locurile 5-6, veneau 4-5.000 la stadion, nu 20.000 cum au venit dinamoviştii", a spus Negoiţă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.