Liga 1

Dinamoviştii sînt foarte iubiţi la Bistriţa » Sesiune de autografe înainte de meciul cu Gloria de diseară

+3 Foto
FOTO FC DINAMO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 mai 2013

Dinamo are un meci foarte important în această seară în vederea calificării în Europa League şi doar victoria îi menţine în cursa pentru cupele europene.

Totuşi, dinamoviştii au avut timp în această dimineaţă şi de o sesiune de autografe organizată chiar de sponsorul principal al echipei. Peste 100 de fani ai "cîinilor" au venit la întîlnire pentru a beneficia de un autograf al favoriţilor, conform fcdinamo.ro.

O galerie foto a evenimentului este şi pe pagina oficială de facebook a lui Dinamo.

La această întîlnire au participat Curtean, Dandea şi Tudose, toţi trei anunţaţi titulari împotriva Bistriţei.

Curtean: "Mă bucur că ne întîlnim cu fanii la toate deplasările echipei. Ne-am simţit minunat în mijlocul suporterilor dinamovişti. Cîţiva dintre ei au venit de la 30 de kilometri de Bistriţa, ceea ce spune totul despre ataşamentul fanilor"

Dandea: "Suporterii ne-au încurajat, ne-au cerut să cîştigăm meciurile cu Gloria şi Ceahlăul şi, fireşte, să batem Steaua! Sper din toată inima să le aducem numai bucurii în următoarele partide!"

Tudose: "Eu am jucat la Bistriţa şi ştiam că sînt foarte mulţi dinamovişti în oraş. Dinamo este o echipă foarte iubită în această zonă a ţării. Le mulţumim fanilor!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.