Liga Campionilor

Platini introduce o nouă regulă în arbitraj: "Discuţiile fluieraşilor vor fi înregistrate!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 May 2013

Un adversar declarat al introducerii tehnologiei video în fotbal, Michel Platini are o altă idee care să îmbunătăţească imaginea arbitrilor.

Preşedintele UEFA a anunţat vineri, la Lille, că va propune ca discuţiile purtate de arbitri în timpul meciurilor din cupele europene să fie înregistrate.

"Începînd cu anul viitor, am cerut secretariatului general al UEFA ca în meciurile conduse de cinci arbitri să fie înregistrate. Am înţeles greşeala arbitrului care nu a văzut faultul lui Muller asupra lui Jordi Alba în meciul dintre Bayern şi Barcelona, dar ei au fost trei arbitri internaţionali. Nu este posibil ca niciunul din ei să nu fi văzut faultul. Ceva este în neregulă", a explicat Platini motivul care a stat la ideea sa de a propune ca discuţiile să fie înregistrate.

Faultul lui Muller asupra lui Alba a avut loc în timpul meciului tur cu Barcelona (vezi VIDEO!). Extrema germană a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Bayern Munchen în dubla cu echipa lui Tito Vilanova, scor 7-0 la general. Muller a marcat trei din cele şapte goluri primite de Barcelona.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.