Tenis

Bătălii dure! » Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru au fost eliminate din turneul de la Madrid

Sorana Cîrstea va primi 20.750 de euro şi 80 de puncte pentru turul secund la Madrid // Foto: Reuters

Articol de Luminiţa Paul  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atît Sorana Cîrstea, cît şi Alexandra Dulgheru au pierdut ieri la Madrid, însă nu s-au predat deloc uşor.

Sorana avusese un meci scurt, de doar 3 game-uri, în primul tur al turneului de categorie WTA Mandatory de la Madrid. Ieri însă, în runda secundă, a stat pe teren cît pentru două partide, ca durată, dar şi ca efort ori intrigă.

Românca, a 26-a jucătoare a lumii, a întîlnit-o pe favorita 7, Sara Errani, în faţa căreia a cîştigat pînă acum doar o dată, pierzînd de alte 4. Confruntarea de ieri a oferit un prim set strîns, în care break-urile succesive au aglomerat tabela. 7-5 pentru italiancă.

În al doilea, recital al Soranei şi al reverului ei în lung de linie. 6-2, cu 23 de lovituri cîştigătoare faţă de 3 ale lui Errani. În decisiv, italianca a produs fisura pe serviciul advers atunci cînd doare mai rău, la 4-4, impunîndu-se cu 6-4 în două ore şi 19 minute.

Mai devreme, într-un meci din primul tur, Alexandra Dulgheru a cedat în faţa Mariei Şarapova, favorita 2, cu 5-7, 2-6, în o oră şi 36 de minute. Românca, venită din calificări, a condus cu 4-3, şi break în primul set, însă rusoaica a revenit.

"A fost un meci dur. Am întîlnit o adversară care are rezultate bune pe această suprafaţă şi două titluri cucerite", a spus Şarapova. "Ştiu că a avut o accidentare serioasă anul trecut, dar e capabilă să joace un tenis foarte bun de zgură. Mă aşteptam la asta din partea ei. De asemenea, ultimul nostru meci, de la Miami 2011, a fost foarte strîns".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.