Liga 1

Valentin Cojocaru, certat de tatăl său: "Şi-a luat un elan cam mare, Reghe a vrut să-l aducă cu picioarele pe pămînt"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 mai 2013

Ispas Cojocaru, tatăl tînărului goalkeeper al Stelei, Valentin, a comentat ascensiunea fiului său.


Debutant între buturile formaţiei din Ghencea la doar 17 ani într-un meci oficial

, avînd o evoluţie entuziasmantă, Valentin Cojocaru este sfătuit de tatăl său să rămînă cu picioarele pe pămînt.

Fost arbitru, Ispas Cojocaru, tatăl lui portarului, a declarat la televiziunea sportro: "Am avut emoţii, dar după părerea mea a fost ridicat prea mult în slăvi, nu a făcut nimic pînă acum. Îi mulţumesc lui Tătăruşanu, dar şi celor din staff pentru că au grijă de el. E un copil talentat în momentul ăsta, dar cam atît. E un lucru extraordinar că a debutat la echipa campioană".

Despre declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf, de după meciul cu Gloria Bistriţa, părintele jucătorului a declarat: "Antrenorul doreşte să-i atragă atenţia că şi-a luat un elan cam mare şi să-l readucă cu picioarele pe pămînt.

I s-a acordat foate multă încredere în ultima perioadă, a jucat şi în amicale. Antrenorii, managerii au discutat mult cu el. Să se antreneze la 15-16 ani cu jucători cu experienţă e important, dar el ajunsese la un moment dat să spună că nu mai vrea să meargă la antrenamente.

Eugen Nae e cel mai bun antrenor de portari, după părerea mea. E foarte serios în ce face, nu renunţă la ideile sale şi îi face pe cei cu care lucrează să trateze totul cu mare seriozitate".

În urmă cu doi ani, Cojocaru a fost aproape de un transfer la Liverpool. Tatăl fotbalistului mărturiseşte că: "Am avut un regret pe moment atunci că n-a rămas la Liverpool, dar acum, după cum a progresat, nu mai am"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.