Liga 1

Ţălnar, plin de probleme înaintea derby-ului cu Steaua: "Va fi foarte greu!" Cum îşi caracterizează adversarii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 May 2013

Cornel Ţălnar nu e prea optimist înaintea derby-ului cu Steaua, de mîine seară, ora 21:00, în direct la Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro

"La lotul pe care îl avem va fi foarte greu să obţinem un rezultat foarte favorabil. Dar eu cred în băieţii mei. E de departe cel mai important joc din campionat pentru Dinamo. Din păcate, nu putem alinia cel mai bun 11. Lotul este destul de subţire, dar cred că cei care vor intra vor putea obţine un rezultat favorabil. După accidentarea lui Cătălin Munteanu am tot făcut schimbări. Îmi pare foarte rău că l-am pierdut pe Matei, era într-o formă foarte bună", a spus Ţălnar într-o conferinţă de presă.

Despre Steaua: "Are un lot competitiv. Roş-albaştrii au jucat ultimul meci cu echipa a doua, pregătesc derby-ul serios. Eu nici n-aş avea pe cine să bag dacă voiam să menajez pe cineva. Într-un derby nu contează numai valoarea în sine. Cine se bate mai bine, are cîştig de cauză".

"Boubacar n-a făcut nimic timp de 10 zile. Vom vedea azi dacă poate juca. Nu s-a vorbit de nici o primă.

Nu e un capăt de ţară dacă nu prindem un loc de cupă europeană. Cînd am venit eu toţi se aşteptau la locurile 7-8", a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.