Liga 1

VIDEO Ajutor oltenesc » Costea senior a adus prima victorie din deplasare a Severinului în Liga 1

Florin Costea şi Vranjkovici au adus Severinului prima victorie în deplasare.

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Severinul a cîştigat surprinzător ieri, în Gruia, în faţa fostei campioane, iar fanii ardelenilor l-au acuzat pe Trică de blat la finalul meciului.

Eugen Trică şi-a odihnit cîţiva titulari pentru semifinala de Cupă cu Astra şi a primit la schimb o umilinţă din partea Severinului.
Florin Costea a făcut ce a vrut el cu toţi fundaşii din apărarea putredă a campioanei şi l-a ridiculizat pe Stăncioiu chiar din debut (13).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nici 60 de secunde nu s-au bucurat oltenii lui Gane de avantaj că Rui Pedro a readus echilibrul. Totul s-a clarificat în finalul de repriză. Costea senior şi-a adus aminte că a îmbrăcat tricoul Stelei şi a semnat surpriza pe tabelă, 1-2 (43).

După reluare, penultima clasată şi-a continuat distracţia la Cluj, iar Vranjkovici a pus capacul la umilinţă (59). Orice minune ţine trei runde la CFR, iar Trică a trebuit să se recunoască învins de propria lipsă de inspiraţie. Dar şi de acuzele de non-combat venite dinspre susţinătorii ardelenilor.

"Atît timp cît avem şanse să ne salvăm de la retrogradare, ne vom lupta. Noi sperăm că vom rămîne în Liga 1" (Florin Costea, atacant Severin)

"Eu sînt singurul vinovat, n-am ce să le reproşez jucătorilor. Am trăit o mare umilinţă! Aşa se întîmplă cînd îţi subestimezi adversarul" (Eugen Trică, antrenor CFR Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.