Liga 1

EXCLUSIV E OFICIAL! Rapid şi U Cluj nu vor juca în Liga 1 în sezonul viitor! "Decizie iresponsabilă, bătaie de joc!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 mai 2013

UPDATE 23:50 E sigur! Nici U Cluj nu va putea evolua în sezonul viitor în Liga 1!

UPDATE 23:20
Ion Taban a declarat pentru GSP.RO: "E o decizie iresponsabilă, o bătăie de joc! Ambele comisii, cea de fond şi cea de apel, au judecat eronat. Ne vom sfătui cu avocaţii să vedem ce mai putem face. Una din soluţii e să mergem la TAS, avem 21 de zile să atacăm decizia, trebuie să ne mişcăm foarte repede", a spus Ioan Taban, preşedintele Rapidului.

UPDATE 22:40 Comisia de Disciplină a decis să nu acorde licenţa Rapidului pentru sezonul viitor! Giuleştenii au fost înştiinţaţi oficial prin intermediul unui mail.

UPDATE 20:50 Conform Radio GSP, Comisia de Disciplină a reintrat din nou în şedinţă pentru că un membru al acesteia nu este de acord cu decizia luată.


UPDATE 19:49
Taban, preşedintele celor de la Rapid: "Nu am primit nici o veste încă, dar nu e nimic ciudat. Data trecută faxul a venit la 23:56"

UPDATE 19:45  Conform Radio GSP, Rapid şi CS Severin NU au primit licenţa pentru a evolua şi în sezonul viitor în Liga 1!
Din cele patru echipe care aveau astăzi emoţii, numai Oţelul şi U Cluj sînt sigure că vor avea dreptul să rămînă şi la anul în primul eşalon.

***

Comisia de licenţiere va anunţa azi decizia în privinţa licenţei pentru sezon viitor. Patru cluburi stau cu emoţii.


Cluj, Rapid, Severin şi Oţelul aşteaptă să vadă dacă vor putea evolua în sezonul viitor în Liga 1, în cazul în care se vor salva de la retrogradare. Giuleştenii nu mai au dubii, dar celelalte trei nu şi-au asigurat matematic prezenţa pe prima scenă în sezonul următor. 

Comisia de licenţiere condusă de Viorel Duru va analiza situaţia celor patru formaţii şi va comunica decizia cluburilor pînă la ora 24.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.