Liga 1

Yazalde este unul dintre atacanţii doriţi de Steaua » "Cereau milioane pe el sezonul trecut! Se aseamănă cu Hasselbaink ":D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 mai 2013

Portughezul Yazalde Gomes Pinto (24 de ani) a fost curtat de Steaua şi anul trecut şi în prezent este împrumutat de Braga la Beira Mar.

Gigi Becali a dezvăluit că Yazalde este unul dintre jucătorii doriţi de roş-albaştri pentru sezonul următor, iar Ioan Timofte, fostul mare fotbalist care a evoluat şi în Portugalia, l-a analizat pe atacant:  "Yazalde are o istorie curioasă. Nu a jucat la Braga, dar preşedintele portughezilor cerea milioane echipelor care doreau să-l transfere pînă în sezonul trecut.

Nu este un număr nouă clasic, este un atacant modern. E un jucător de forţă, foarte puternic, robust, are un fizic impresionat. L-aş asemăna cu Jimmy Floyd Hasselbaink, păstrînd proporţiile", a spus Timofte la sport.ro.

Şi Reghecampf a anunţat că are nevoie de un atacant la echipă: "Se cunoaşte că avem nevoie de un marcator. Avem mai mulţi pe listă, portughezi, francezi, nemţi, israelieni".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.