Liga 1

Strătilă, inamicul public numărul 1 al Stelei şi al lui Gigi Becali! "Măcelarule, eşti un criminal" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 May 2013

Steaua a cîştigat şi derby-ul de aseară cu Dinamo, dar partida a fost umbrită de intrarea violentă a lui Strătilă asupra lui Chiricheş. Stelistul nu a mai putut continua partida.

Imediat după meci, roş-albaştrii l-au acuzat dur pe mijlocaşul dinamovist. Gigi Becali a fost primul care l-a atacat, chiar dacă a încercat să rămînă calm: "Ce sa mai zic de el? Nu stiţi cum e? Îl ştie toată lumea. Atît îl duce capul pe el, nu ai ce să-i faci. Hai că nu mai zic nimic că fac păcate. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat minte, nu m-a făcut fraier", a spus Becali la Digisport.

După meci, aflînd de faptul că accidentarea lui Chiricheş e gravă, mai multe persoane din staff-ul Stelei au sărit să-l bată pe Strătilă. Secundul Toni Petrea a dat să intre în vestiarul lui Dinamo, dar a fost oprit cu greu de stewarzi. "Băi, măcelarule, eşti un criminal", i-a strigat secundul lui Reghecampf fotbalistului lui Dinamo.

Chiricheş ar fi putut pleca în această vară, mai multe formaţii puternice fiind interesate să-l cumpere pe fundaşul central.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.