Liga 2

Fotbal însîngerat » Fanii şi jucătorii divizionarei C FC Hunedoara au declanşat războiul la Pîncota, după înfrîngerea cu Şoimii, 0-1

O femeie-jandarm a fost lovită cu un bolovan în figură Foto: glasul-hd.ro

Articol de Radu Romanescu, Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Scandal imens după ce alb-albaştrii au ratat, în mare măsură, accederea în "B": vineri seară, jucătorii şi suporterii s-au luat la bătaie cu forţele de ordine din localitatea arădeană, un fotbalist şi o jandarmeriţă au ajuns la spital


Urmaşii Corvinului au fost, tot sezonul, aproape siguri de o participare în ediţia viitoare a ligii secunde. Au pierdut avansul pe final, iar promovarea a fost ucisă, în mare măsură, alaltăieri: FC Hunedoara a pierdut la Şoimii Pîncota, 0-1. E doar la un punct în spatele Olimpiei, dar sătmărenii au meciuri mult mai uşoare în următoarele trei etape. Inclusiv un 3-0 garantat în ultima etapă, împotriva deja retrasei FCM Turda. Din cauza nereuşitei, fanii şi fotbaliştii s-au dat în spectacol la finalul jocului, iar două persoane au ajuns la spital!

Jandarmeriţa atacată, operată!
Totul ar fi pornit de la căpitanul oaspeţilor, Daniel Ambruş. Acesta le-a reproşat gazdelor că ar fi "tras" pentru Olimpia. Staff-ul şi jucătorii Şoimilor au ripostat: s-au împărţit pumni şi picioare, iar Ambruş a rămas întins la pămînt, apoi urcat în ambulanţă! N-a fost singurul transportat la Spitalul Judeţean Arad. Înfierbîntaţi în tribună, suporterii hunedoreni au atacat cu pietre o jandarmeriţă. Lovită în cap, a fost operată ieri. Fanii au rupt şi cîteva scaune, iar scandalul a continuat şi după finalul meciului: jucătorii Hunedoarei şi-au aşteptat adversarii pe tunel, dar oamenii de ordine au oprit o nouă repriză de bătaie.

"Jucătorii mei au fost contactaţi înainte de meci. Nu e posibil aşa ceva! Mijlocaşului Suciu i s-a spus să facă fault în careu"
Pavel Piroş, preşedinte Şoimii Pîncota

"Pentru ce au jucat aşa? Toată lumea e împotriva noastră. E un circ total. Ambruş a ajuns la spital după ce a luat doi pumni în faţă"
Marius Opric, antrenor FC Hunedoara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.