Liga 1

VIDEO Bună dimineaţa, Vaslui! » "Galben-verzii" au cîştigat derby-ul Moldovei cu Ceahlăul, 2-0

Articol de Cătălin Barzaghideanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

S-au trezit galben-verzii, dar e cam tîrziu pentru ei, şansele pentru accesul în Europa League mai există doar în teorie


Vasluiul joacă bine doar de cîteva ori pe an şi în rest rămîne Porumboiu să se mire de ce investiţii de milioane de euro şi salarii incredibile pentru nivelul României n-au nici un rezultat. Echipa care a bătut-o în tur cu 3-1 pe campioana Steaua a cîştigat aseară la Piatra-Neamţ, 2-0 contra formaţiei care la mijlocul săptămînii trecute a pregătit-o pe Dinamo pentru dezastrul din "derby-ul istoric" cu un 1-1 pe Arena Naţională. Sînt două repere care fac Vasluiul să pară o trupă puternică, o imagine pe care oricine şi-o pierde privind clasamentul în care galben-verzii sînt mai degrabă mediocri decît europeni.

Click aici pentru VIDEO!

Un lot pe care cheltuielile cu transferuri mai mult l-au slăbit decît l-au întărit, cu Buhăescu ajuns pe postul lui Wesley şi cu Antal în poziţia lui Adailton, s-a reobişnuit să cîştige prea tîrziu. Golul lui Temwanjera, apoi reuşita lui Antal în urma unei acţiuni de campion a viitorului stelist Stanciu şi atitudinea de play-maker recuperată de către Sînmărtean au construit prima victorie în deplasare din ultimele şase luni a squadrei lui Porumboiu!

Europa League, adică podiumul sau locul al patrulea plus un bilet eliberat de cîştigătoarea Cupei, e aproape imposibil de obţinut. Vasluiul a reînceput să joace bine cînd au mai rămas prea puţine etape şi prea multe puncte de recuperat.


"Le-am arătat jucătorilor în vestiar fazele bune din meciurile trecute, ca să vadă că noi jucăm bine, de fapt! Ei credeau că formează o echipă slabă, la pămînt"
Gabi Balint, antrenor FC Vaslui

"Luptăm pentru salvare în aceste ultime etape. Nu cred că Steaua se va menaja contra Viitorului Constanţa, nu-şi poate păta blazonul"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.