Stranieri

VIDEO L'Equipe scrie că Mutu a fost decisiv la Ajaccio în lupta pentru menţinerea în Ligue 1: ”Elementul-cheie”

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ziarul francez îi consideră pe atacantul român şi pe portarul Ochoa cei mai influenţi oameni ai corsicanilor. Aseară însă, Adrian a fost nervos şi a jucat slab la 0-1 cu Troyes


Criticat şi notat deseori cu 5, Mutu a primit ieri şi laude în L'Equipe. Sub titlul "În sfîrşit, ei au contat", cotidianul francez scrie că atacantul român şi portarul Ochoa au fost "elementele-cheie ale lui Ajaccio în lupta pentru evitarea retrogradării, în pofida scepticismului care a însoţit transferul lor în Corsica".

Click aici pentru VIDEO!

"Star în ţara lui, Mutu a ridicat semne de întrebare la început. A făcut o pregătire fizică dură, slăbind 7 kg. Dacă Ajaccio îşi atinge obiectivul, în mare parte va fi şi datorită lui", explică L'Equipe. Mijlocaşul Lasne întăreşte impresia: "Sînt la fel de importanţi pentru noi ca Ibrahimovici şi Thiago Silva la PSG".

Aseară însă, Adrian (folosit vîrf) a fost nervos, fără realizări la 0-1 cu Troyes şi n-a scăpat de griji. E la 5 puncte peste linia retrogradării. În 90 de minute, a tras 4 şuturi, unul cadrat şi slab în minutul 87! L'Equipe a mai dezvăluit că Mutu (11 goluri şi 6 bare) va rămîne pînă în 2014: "Familia se simte bine în Corsica şi doar dacă apare oferta unui mare club european nu-şi va prelungi aventura la Ajaccio".


29 la sută dintre cele 38 de goluri ale lui Ajaccio s-au marcat cu contribuţia lui Mutu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.