Liga 1

Exclusiv / UPDATE Viorel Hizo a preluat Ceahlăul! "Pinalti" explică motivele schimbării lui Enache

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 12 May 2013

UPDATE Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare al Ceahlăului, a explicat motivele pentru care l-a adus pe Hizo în locul lui Enache.

"Costel Enache rămîne în staff, antrenor va fi Viorel Hizo. Am avut o discuţie cu el, în seara asta vine să semnăm contractul. Situaţia nu-i disperată, dar este grea. Depindem şi de celelalte rezultate. Şanse de salvare? 50%. Dacă echipa joacă la valoarea ei, putem lua puncte din toate meciurile care ne-au rămas. Costel Ilie este antrenor secund.

Trebuie să dăm un imbold, să creăm un şoc la echipă. Dacă făcea egal cu Vasluiul, rămînea", a spus Gheorghe Ştefan la Dolce Sport.

-----------

Tehnicianul Viorel Hizo, care şi-a dat demisia de la FC Vaslui la începutul lunii aprilie, l-a înlocuit pe banca tehnică a formaţiei din Piatra Neamţ pe Costel Enache.

Antrenorul de de 66 de ani a venit la discuţii cu Gheorghe Ştefan şi va avea ca obiectiv salvarea, pe ultima sută de metri, a echipei de la retrogradare.

Costel Enache poate rămîne antrenor secund dacă va dori, dar probabil va prefera să fie liber de contract şi să semneze cu altă echipă.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.