Liga 1

VIDEO Hagi chiar are ochi » Steaua n-a transferat un jucător dorit de "Rege" acum doi ani şi azi are ce regreta

Articol de Mădălin Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul Kelvin, despre care Gică i-a spus lui Becali să-l ia împrumut în 2011, a fost cel care a decis titlul în Portugalia cu golul său decisiv din derby-ul Porto - Benfica 2-1


"Puteţi să-l luaţi pe brazilianul Kelvin, e un puşti cu un stîng senzaţional, cumpărat de FC Porto. Aduceţi-l sub formă de împrumut pe un an şi o să daţi lovitura!". Acesta a fost mesajul pe care Hagi l-a avut pentru şefii Stelei în vara lui 2011, lucru dezvăluit de GSP pe 23 iulie (Aici articolul). Hagi colabora atunci cu o societate de scouting din America de Sud şi l-a văzut în cîteva meciuri pe Kelvin.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Steaua n-a urmat atunci sfatul lui Hagi, iar azi, brazilianul e eroul lui FC Porto. Sîmbătă seara a fost decisiv în derby-ul cu Benfica. A marcat golul victoriei în minutul 90+2 şi practic le-a adus al treilea titlu consecutiv celor de la Porto. Kelvin a marcat un supergol, după o acţiune pe partea stîngă şi un şut fabulos în diagonală, cu care i-a îngenuncheat la propriu pe oamenii lui Jorge Jesus, antrenorul Benficăi.

L-au preferat pe Dorinel Popa
Hagi ştia în 2011 că Porto îl va împrumuta, pentru că, la doar 18 ani cît avea atunci, lui Kelvin i-ar fi fost imposibil să joace meci de meci la Porto. Steaua a refuzat să urmeze sfatul lui Hagi, iar Kelvin a fost împrumutat la Rio Ave, unde a jucat 27 de meciuri şi a marcat de două ori, după care a revenit la Porto. În schimb, în vara lui 2011, Steaua a mizat pe jucători precum Tibi Bălan, Dorinel Popa şi Prepeliţă, pe care a achitat peste un milion de euro şi cu care a terminat abia pe locul 3 la finalul campionatului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.