Tenis

50 şi numărătoarea continuă » Serena Williams o învinge pe Şarapova şi cîştigă titlul la Madrid

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Serena Williams a învins-o ieri pe Maria Şarapova cu 6-1, 6-4 în finala turneului de la Madrid. Americanca a ajuns la un număr impresionant de trofee

Serena Williams rămîne lider mondial şi în această săptămînă. Americanca în vîrstă de 31 de ani a obţinut acest lucru după ce s-a confruntat cu Maria Şarapova în finala turneului de la Madrid. Dacă ar fi pierdut, rusoaica ar fi fost pe primul loc, dar acest lucru nu s-a întîmplat. Serena a obţinut cea de-a treisprezecea victorie în faţa Şarapovei din cincisprezece meciuri disputate, învingînd-o cu 6-1, 6-4 într-o oră şi 18 minute. Şarapova a recunoscut că ştiind că poate redeveni lider a pus un pic de presiune pe ea. "E pentru prima oară în carieră cînd cred că acesta a fost un factor. Eu am început mai slab şi cu o jucătoare că Serena nu trebuie să faci aşa", a spus Maria.

Trofeul "Ion Ţiriac" este al cincizecilea cucerit de Serena Williams în carieră. "Mă simt foarte bine! Nu ştiu cîte titluri o să mai cîştig, vreau doar să mă bucur de fiecare zi", a spus ea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.